Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Arranca el projecte Empren-te
Arranca el projecte Empren-te
22/09/2015
Arranca el projecte Empren-te
Tretze joves es preparen per a ser talleristes
Empren-te
Empren-te
Empren-te
emprente 2015
grup 3 empre-te

Dilluns 21 de setembre va arrancar el projecte EMPRE-TE! dirigit a joves amb ganes de formar-se per després liderar tallers els quals ells programaran.

Aquest projecte pilot és una iniciativa del departament de Joventut  amb el suport de la Fundació Esplai. Aquesta acció s'emmarca dins del projecte Xarxa Connecta, finançat pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, amb el suport de Microsoft.

Un total de tretze joves es formaran aquestes setmanes en programació, habilitats socials, planificació, metodologia a més d'obtenir el certificat de Microsoft Office Specialist en Power Point. Un vegada realitzada aquestes dos fases programaran el seu taller per tal d'oferir-lo a la ciutadania i així rebre una remuneració econòmica per part de les matrícules que obtinguen.

En aquest moments ja van sorgint idees com ara Arts plàstiques, Wordpress, pintar retrats, jardineria ecològica i urbana, Pocker, muntanya, resolució de conflictes, Justa Martorell, escriptura artística...així que caldrà estar atents a la futura programació d'aquests talleristes.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167