Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Primer Festival del Club de Patinatge Artístic Xen Silla
Primer Festival del Club de Patinatge Artístic Xen Silla
27/06/2015
Primer Festival del Club de Patinatge Artístic Xen Silla
A l'acte van assistir clubs de reconegut prestigi dins del món del patinatge com el CPA Patinem i el CPA Paiporta.
11707857_1849308018627773_5303822699253947005_n
a
IMG-20150702-WA0003
IMG-20150702-WA0008
OTRA

Dissabte passat 27 de juny, va tenir lloc la celebració del Primer Festival del Club de Patinatge Artístic Xen Silla, al poliesportiu Municipal de Silla. A l'acte van assistir clubs de reconegut prestigi dins del món del patinatge com el CPA Patinem i el CPA Paiporta.

 

Després d'una elegant desfilada, el festival va començar amb l'individual de Sandra Pastor Ruz del CPA Xen Silla (segona classificada en el trofeu d'Ador, nivell iniciació). A continuació, vam poder gaudir de l'actuació de Judith Lozano Sánchez del CPA Xen Silla (segona classificada en el trofeu d'Ador, nivell D). Tot seguit les nostres benjamines, Lucía Lorente Navarro, Ainhoa Sánchez Sánchez, Paula Mulet Bañuls i Victoria Pérez Martínez del CPA Xen Silla ens van delectar amb el seu col·lectiu, amb tan sols 4 anys d'edat.

 

El festival va prosseguir amb l'actuació amb Guadalupe Bayarri Arévalo del CPA Xen Silla (primera classificada en el trofeu d'Ador, nivell iniciació). Després d'això, la nostra brillant patinadora Lucia Román Giner (en la seua primera actuació en el trofeu d'Ador, nivell C, va obtenir el prestigiós lloc 17 de 38 participants i, en la seua segona actuació, el lloc 20 de 65 en el trofeu federatiu d'Aldaia) va realitzar un estilós individual; tota una promesa del patinatge.

 

A continuació, es va seguir amb la distingida actuació del col·lectiu aleví del CPA Xen Silla integrat per: Claudia Sampedro Magalló, Paula Villarroel Iniesta, Elena Gómez Fernández, Estel Matías García, Alba Llopis Pérez i Claudia Pérez Pérez. Després vam poder delectar-nos amb l'actuació de Marc Estruch del CPA Patinem, Yolanda Martínez del “Nivell Certificat” del CPA Paiporta, del col·lectiu “Gran Hotel” del CPA Paiporta integrat per Paula Sánchez, Paula Ponz i Claudia Ponz.

 

Posteriorment va tenir lloc el col·lectiu infantil del CPA Xen Silla format per: Judith Lozano Sánchez, Noelia Ureña, Ariadna López Baixauli, Lucia Román Giner, Sandra Pastor Ruz, Guadalupe Bayarri Arévalo i nostra jove entrenadora Xenia Rollán Fernández. Prosseguim el festival amb les actuacions de Alexa Medina del CPA Patinem i la parella formada per Marc Estruch i Zaida Estruch del CPA Patinem.

 

Tot seguit vam poder gaudir del col·lectiu sènior integrat per Judith Lozano Sánchez, Lucia Román Giner, Guadalupe Bayarri Arévalo i la nostra entrenadora Xenia Rollán Fernández. A continuació, vam gaudir amb l'actuació de Fiorella Batto que, amb tan sols 6 anys d'edat, pertany al nivell “B” del CPA Paiporta i Zaida Estruch del CPA Patinem.

 

Per concloure, va tenir lloc l'actuació del col·lectiu format per totes les integrants del Club, després la nostra senyorial desfilada, el lliurament d'una medalla commemorativa del curs 2014-2015 i nostra esperada i desitjada rifa. I, per finalitzar, el CPA Xen Silla va convidar els seus patinadors i clubs convidats a sopar al McDonald's on es va donar per acabat el nostre reeixit Festival.

 

Volem esmentar dues patinadores, Silvia Lozano Sánchez i Carmela García Muñoz, que no van poder participar-hi per trobar-se indisposades i Míriam Muñoz Fernández i la seua filla Victoria Agredo Muñoz, les nostres dues noves patinadores que es troben en fase d'aprenentatge.

 

Volem també agrair l'assistència dels regidors Andrés Vicent Zaragozá i Antonio Navarro Ruiz així com als patrocinadors i establiments de Silla que, desinteressadament, han contribuït amb regals per a la nostra rifa. Gràcies de tot cor. Donar les gràcies també a l'associació de veïns Molí de Magalló per les cadires prestades i a Cafès Valiente per les botelles d'aigua.

 

El Club de Patinatge Artístic Xen Silla està format per patinadores molt joves residents a Silla, que tan sol en un any han aconseguit tres trofeus, prestigiosos llocs en diferents trofeus i la participació en cursos de perfeccionament duts a terme per Paquita Guzmán, entrenadora de patinadors de campionats mundials. El club està a càrrec de la jove entrenadora de les cinc modalitats de Patinatge, Xenia Rollán Fernández, la qual va rebre enormes felicitacions per la disciplina, l’elegància i la professionalitat duta a terme. Així com per la presidenta i el secretari del Club, Nieves Fernández Pacheco i Alfonso Rollán Broseta, per la meravellosa organització.

 

El nostre curs va concloure el dilluns passat 29 de juny amb un gran berenar i festa aquàtica a càrrec del CPA Xen Silla. Només ens cal desitjar-los un feliç estiu i merescut descans i ens tornem a veure al setembre vinent amb innovadores idees, moltes ganes de treballar i un gran entusiasme.

 

Si desitges pertànyer a aquesta gran família professional i competent, contacta amb nosaltres a través de l’adreça electrònica cpaxensilla@gmail.com.

 

Feliç estiu!

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167