Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > 2N LLOC DEL CLUB PIRAGÜISME SILLA AL XIII CAMPIONAT D'ESPANYA D'ESPRINT MÀSTER
2N LLOC DEL CLUB PIRAGÜISME SILLA AL XIII CAMPIONAT D'ESPANYA D'ESPRINT MÀSTER
22/04/2015
2N LLOC DEL CLUB PIRAGÜISME SILLA AL XIII CAMPIONAT D'ESPANYA D'ESPRINT MÀSTER
El Club Piragüisme Silla s'imposa en el XIII Campionat d'Espanya d'Esprint Màster sobre 35 clubs de tot Espanya
SAM_3153

El Club Piragüisme Silla s'imposa en el XIII Campionat d'Espanya d'Esprint Màster sobre 35 clubs de tot Espanya, especialment de Galícia i el Principat d'Astúries, aconseguint el 2n lloc amb 185 punts en la classificació general per clubs, a només 3 punts del 1r lloc aconseguit per l'Alberche Caiac Club de Madrid.

 

El trofeu de subcampions més una medalla de plata i dues de bronze obtingut en el XIII Campionat d'Espanya d'Esprint Màster, 1.000 metres, és fruit del treball realitzat pels palistes veterans del Club Piragüisme Silla, que entrenen durament a l'Albufera de Silla tots els dies, sense que parega fer mossa els avatars familiars i laborals del dia en un piragüista. Vida quotidiana que no es diferencia en res de la vida de qualsevol ciutadà, però amb l'handicap de sacrificar-se per i per al piragüisme.

 

En la prova d'Home Veterà, 35-39 anys, k-1, 1.000 metres, van destacar Nelson Pacual Martí, que després de realitzar una excel·lent temporada a la Comunitat Valenciana, va obtindre Medalla de Plata amb un temps de 4 minuts, 11 segons, seguit del seu company Nicolas Dono Arias que, amb un temps de 4 minuts i 13 segons, va obtindre la 6a posició. En la prova d'Home Veterà, 50-54 anys, C-1, 1000 metres, el canoista José Raimundo Peris Sanjulian va obtindre medalla de Bronze

 

En la prova d'Home Veterà, 40-44 anys, K-1, 1.000 metres van destacar tres dels nostres millors piragüistes, Jose Vicente Mas Mulet que va obtindre la medalla de bronze amb un temps de 4 minuts, 14 segons, seguit a centèsimes pels seus amics i companys de club, Sergio Luz López  i Antonio Francisco Castaño Muñoz en  quart i cinqué lloc respectivament.

 

El piragüisme és un esport molt dur però molt més quan piragüistes com Jose Vicente Mas Mulet, medalla de Bronze en K-1 i José Raimundo Peris Sanjulian, medalla de Bronze en C-1,veterans, han d'eixir, després d'acabar la seua jornada laboral, la vespra de la competició, per a pujar a la furgoneta del club i conduir 843 quilòmetres durant 10 hores des de Silla fins a l'embassament de Trasona al Principat d'Astúries, arrossegant un remolc amb K-4 d'11 metres junt amb altres K-2 i K-1 i portant a càrrec seu 6 juvenils participants, amb els riscos i les penalitats que açò suposa. Arribaven a les 2 del matí a l'hotel per a l'endemà estar en el camp de regates a les 9, provar l'aigua per disputar les semifinals, classificar-se, disputar la final i pujar al pòdium.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167