Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > TRIPLE VICTÒRIA PER AL CLUB DE PATINATGE ARTÍSTIC XEN SILLA A GANDIA
TRIPLE VICTÒRIA PER AL CLUB DE PATINATGE ARTÍSTIC XEN SILLA A GANDIA
17/02/2015
TRIPLE VICTÒRIA PER AL CLUB DE PATINATGE ARTÍSTIC XEN SILLA A GANDIA
A l'esdeveniment van assistir 11 clubs de patinatge artístic de la Comunitat Valenciana
segundo premio
1-2 premio
entrenadora
logo silla
puesto 17 ultimo domingo

Diumenge 8 de febrer el Club de Patinatge Artístic Xen Silla va participar en el Primer Trofeu Club Patinem a Ador i les tres patinadores participants i residents a Silla van obtindre pòdium.

 

- Guadalupe Bayarri Arévalo, 1a Classificada, Nivell 1 Iniciació

- Sandra Pastor Ruz,                2a Classificada, Nivell 1 Iniciació

- Judith Lozano Sánchez         2a Classificada, Nivell D  

 

Per altra banda,  el diumenge 15 de febrer, el Club Patinatge Artístic Xen Silla va tornar a participar en el Primer Trofeu Club Patinem a Ador, en el nivell C, i la patinadora Lucia Román Giner va obtindre la posició 17 de 38 participants,

 

A l'esdeveniment van assistir 11 clubs de patinatge artístic de la Comunitat Valenciana: CPA Patinem, CPA Paiporta, CPA L’Eliana, CPA Skid Xeraco, CPA Garbí de Gandia, CPA Turís, CPA Xanadu, CPA Alginet, CPA Llombai, CPA Silla i Club de Patinatge Artístic Xen Silla.

 

Tenint en compte que participàvem per primera vegada en un trofeu i que el nostre Club va començar la seua trajectòria esportiva el passat octubre a càrrec de l'entrenadora més jove de la Comunitat Valenciana, Xenia Rollán Fernández, aquests resultats són molt esperançadors i prometedors.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167