Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > DAVID VERDÚ S'UNEIX AL PROJECTE DEL SILLA CF
DAVID VERDÚ S'UNEIX AL PROJECTE DEL SILLA CF
12/02/2015
DAVID VERDÚ S'UNEIX AL PROJECTE DEL SILLA CF
El destacat mitjapunta siller vol l'ascens
DAVID VERDÚ

Molt s'ha parlat i comentat des que el Silla Club de Futbol va iniciar el passat 8 de gener el procés administratiu de sol·licitar el transfer internacional de David Verdú López “Verdú” (25-09-88) després de liquidar aquest la seua relació contractual en el mes de desembre amb l'AE Larissa grec i immediatament després tancar la seua incorporació a l'equip del club on es va formar, el Silla CF. Els impediments per a aconseguir el certificat de transferència i així poder ser considerat, a tots els efectes, futbolista blanquet, han sigut diversos per part de l'AE Larissa, a pesar que David Verdú i el Silla tenien en el seu poder tots els documents de rescissió legals, la qual cosa va obligar a la direcció de l'Entitat de 1927 a demanar la intervenció jurídica de la Federació Espanyola (RFEF) davant del bloqueig a què estava sotmetent el club hel·lé al seu ja exjugador. El màxim organisme del futbol espanyol va procedir a enviar, fa uns dies, l'expedient a la FIFA arribant a la vesprada d'ahir el transfer de David Verdú a la Federació Valenciana (FFCV) podent, per fi, entrenar com a futbolista del Silla CF.

El president del Silla, Ricardo Peris, desitja agrair: “La diligència amb què ha treballat el tema la Federació Espanyola i la col·laboració que ens ha prestat en tot moment la Territorial Valenciana quan se'ls va exposar la greu problemàtica i el xantatge a què ens estava sotmetent l'AE Larissa a l'hora d'autoritzar l'enviament del transfer des de Grècia”. Els múltiples esforços legals realitzats per part del Silla CF han obtingut els fruits esperats i “tindre Verdú en aquesta plantilla, amb el potencial futbolístic que ja de per si pensem que hi ha en l'equip, és per a estar satisfets si s'aconsegueix l'ascens. Ara l'afició ja té el jugador que tant esperava durant l'últim mes i per qui no passava un sol dia que no ens preguntaren, a pesar que sempre hem mantingut molta cautela per no saber amb certesa com es resoldria la qüestió. M'alegre per David perquè últimament ho ha passat malament per culpa de tota aquesta situació. Fa temps que em deia, fins i tot estant encara a Grècia, que tenia ganes de tornar com a un siller més que se suma al projecte que ara mateix representa el Silla CF i que tant està il·lusionant tot el món a la nostra localitat”.

Verdú, el qual va arribar a demanar assessorament en AFE per la seua condició de futbolista professional espanyol en una competició europea, ha estat exercitant-se amb normalitat al Vicent Morera a les ordres de Xus Vendrell, encara que no poguera entrar en les convocatòries setmanals dels divendres. Enrolat en les categories inferiors del club siller, amb un parèntesi en l'EMFU L´Alcúdia, fins al seu bot a la primera plantilla, encara amb edat juvenil, de la mà de Manuel Castaño García com a entrenador, el mitjapunta David Verdú va romandre en el Silla CF dues temporades més per a posteriorment fitxar pel Racing Algemesí, on va coincidir amb l'actual tècnic, Xus Vendrell, i després anar-se'n al CD Acer disputant la promoció d'ascens a Tercera Divisió. A partir d’aquell moment, la seua carrera es va desenvolupar entre Tercera i Segona B; CD Dénia, UD Alzira (promoció a Segona B) i Ontinyent CF per a firmar l'estiu anterior en l'AE Larissa, de la Segona Divisió de Grècia.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167