Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > TRIOMFS ALS XIQUETS DEL SILLA CF
TRIOMFS ALS XIQUETS DEL SILLA CF
04/02/2015
TRIOMFS ALS XIQUETS DEL SILLA CF
Cal destacar els triomfs de l'Aleví "B", Benjamí "A", Benjamí "B", Prebenjamí "A", Prebenjamí "B" i Prebenjamí "D"
ALEVIN A

La imatge de la jornada en el Futbol-8 la va protagonitzar l'Aleví “A” amb les camisetes que van lluir en suport al seu company d'equip, Víctor Sánchez Carbonell, abans de la trobada de lliga que els va enfrontar al València CF “E”. Víctor es va fracturar el ràdio en el partit anterior contra el CF Fundació VCF “D”. Gestos com aquests són els que fan grans una plantilla, els xavals que la integren i, per tant, un club. Els jugadors que componen l'Aleví “A”, dirigits per David Romero i que estan situats en la segona posició de la taula classificatòria a l'aguait del líder, són: Carles Albert, Santiago Baeza, Mario Barredo, Raúl Castellar, Asdrúbal Cuéllar, Gabriel Dumitru, Karen Ghukasyan, Rubén Iranzo, Óscar Latorre, José Adrián Parra, Ricardo San Lorenzo, Adrián Albert i l’esmentat Víctor Sánchez.

 

Cal destacar, en l’àmbit merament esportiu, els triomfs de l'Aleví “B”, Benjamí “A”, Benjamí “B”, Prebenjamí “A”, Prebenjamí “B” i Prebenjamí “D”. Incontestable el primer lloc del Prebenjamí “A” de Javi i Edgar Villalba, imposant-se a més en el feu del tercer classificat, el CD Joventut Picanya “A”. A més, no ha de passar-se per alt la magnífica campanya que està completant el Benjamí “A” que entrena Juan Romà.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167