Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'EQUIP DE SILLA D'ESCACS, CAMPIÓ AUTONÒMIC
L'EQUIP DE SILLA D'ESCACS, CAMPIÓ  AUTONÒMIC
17/12/2014
L'EQUIP DE SILLA D'ESCACS, CAMPIÓ AUTONÒMIC
Marc Carbonell, subcampió a l'hotel Bali L'Escola de Silla triomfa a la RENFE d'Alacant
escacs dic 3
escacs dic 1
escacs dic 2

El passat dissabte, el Club Escacs de Silla es va proclamar campió autonòmic en dues categories.  Les partides es van jugar a la Petxina de València, amb més de 50 equips participants i 200 jugadors.  És el punt final d’una gran temporada en què l'equip al complet va jugar uns bons escacs.  Felicitacions pel títol aconseguit per Antonio Granero, Carlos Salgado, Vicente Calvo i José Antonio García.

 

D'altra banda, durant el pont de la Inmaculada, es va disputar a l'hotel Bali de Benidorm el Festival Internacional de Xiquets. L'Escola López Instal·lacions de Silla va aconseguir un resultat excel·lent. El xiquet Marc Carbonell realitzà un gran torneig i va aconseguir un merescut subcampionat en un torneig que és conegut com el Campionat d'Espanya d'Hivern.  La xiqueta de l'Escola, Nieves Sanleón, va quedar campiona femenina i 4a de la general. A banda d'aquests xiquets, van participar-hi també José Calabuig, José García i Carlos Villagordo, els quals van realitzar un bon torneig.

 

L'estació de RENFE d'Alacant va celebrar, el diumenge 14 de desembre, un gran torneig d'escacs de xiquets d'edats entre 3 i 10 anys i les coses van anar molt bé per als xiquets de l'Escola de Silla López Instal·lacions. Carlos Villagordo va quedar campió en Sub-8, Fedor va quedar 3r en Sub-6 i Lucia Follana va ser la millor dona.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167