Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL CLUB D'ATLETISME SILLA PARTICIPA AL CROSS NACIONAL DE YECLA
EL CLUB D'ATLETISME SILLA PARTICIPA AL CROSS NACIONAL DE YECLA
15/12/2014
EL CLUB D'ATLETISME SILLA PARTICIPA AL CROSS NACIONAL DE YECLA
El cap de setmana torna a col•locar al Club Atletisme Silla com referent del cross valencià
PODIUM BENJAMIN YECLA
CRISTINA GARCÍA EN YECLA
EQUIPO JUNIOR EN YECLA

De nou un cross de categoria nacional referenda la bona marxa del Club Atletisme Silla i aporta una bona dosi d'il·lusió a l'hora d'afrontar la resta de temporada. La Ciutat de Yecla va acollir la XXXII edició del seu cross el passat cap de setmana, i una vegada més els nostres atletes van tornar a estar a l'altura.                          

 

CRISTINA GARCÍA i ALICIA GONZALEZ van aconseguir la victòria en les proves júnior i benjamí mentre que TALÍA PISA i ELSA PERIS van ocupar la segona i tercera places en la categoria aleví. Hem de destacar també la cinquena posició de SERGIO PARIS i CRISTINA SANZ en infantil xics i promesa dones, així com la sisena de MARC DOMENECH en benjamins i la setena d'ALBA ESCRIBANO en júnior.

 

Sens dubte, el que fa fort a un club és el col·lectiu i en referència a aquest apartat també alçaren un important triomf, perquè aconseguim la victòria per equips en júnior i benjamí femení, la segona posició en infantil xics, la cinquena en infantil xiques i la setena en absoluta dones.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167