Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > SILLA CF 4-0 PICASSENT CF
SILLA CF 4-0 PICASSENT CF
01/12/2014
SILLA CF 4-0 PICASSENT CF
Els de Xus Vendrell s'adjudiquen el derbi amb brillantor
CÉSAR
1-0 GOL DE YASSINE
ANDRÉS
CAPITANES AMIGOS

Ni la tromba d'aigua caiguda mitjana hora abans de l'inici del partit ni l'amenaça de suspensió que planava en l'ambient, a pesar que la gespa del Vicent Morera va superar amb nota la seua primera prova exigent des que va ser instal·lada, va refredar gens ni miqueta els ànims d'un equip siller que va eixir connectat de principi a fi, molt motivat dins i fora del camp després d'unes setmanes difícils, superant en tots els aspectes del joc un rival que, quan se’n va voler adonar, ja anava perdent 3-0.

 

El temporal no va impedir que en la segona part de l'encontre, i quan ja a penes plovia, els aficionats es congregaren en un nombre superior a les 300 persones en el recinte municipal de Silla. Quina entrada hauria registrat el Morera si el temps haguera acompanyat? Una pena, però gràcies a tots per demostrar una vegada més, amb la vostra presència, que el Silla està més viu que mai! El conjunt blanquet es va conjurar i es va unir com mai abans o havia fet per oblidar, amb un triomf en el derbi, les dues experiències negatives viscudes contra la UDB Alfafar i el Racing Algemesí, que es van saldar amb sengles empats que no obstaculitzen en els càlculs d'un club que aposta per l'ascens. I açò es va reflectir, i de quina manera, en la mullada superfície sobre la qual es va disputar un partit intens i en el qual el Silla a penes va donar opcions al seu adversari. Abans de complir-se el minut 5, els locals ja havien reclamat dues penes màximes per mans de defensors del Picassent, la primera d’aquestes claríssima, que l'àrbitre no va entendre com a punibles. En el 10´ un magnífic centre a l'àrea era rematat amb el cap per Yassine al fons de les malles posant el 1-0 en el marcador. La celebració del marroquí, directe a abraçar-se amb l'entrenador, Xus Vendrell, junt amb la totalitat dels seus companys, va ser el preludi del que es convertia en un vendaval, producte de la treballada unió, en majúscules, que desitgen que aflore en el vestuari al voltant de la confiança i paciència que ve depositant fins a la data, i quasi diàriament, el màxim mandatari de l'Entitat de 1927.  El 2-0 arribaria immediatament després del gol de Yassine (12´) i en semblants característiques. Precís centre al cor de l'àrea visitant i en aquesta ocasió la testa d'Iranzo va allotjar l'esfèric en la meta del Picassent CF. Amb els homes que dirigeix Richi Gisbert completament KO, Damián va executar amb l'esquerra una falta llunyana des de la banda dreta de l'atac siller que es va colar com una exhalació en el marc picassentí establint el 3-0 en el 26´. Un autèntic gol. El públic gaudia i els que encara obstaculitzen el Vicent Morera, temorosos del mal temps, se'l perdien.

 

L'única aproximació del Picassent CF en la primera meitat va finalitzar demanant als visitants unes mans en l'àrea local que el col·legiat tampoc les va considerar mereixedores de ser penal. El nerviosisme en unes protestes de l'entrenador, Richi Gisbert, va provocar la seua expulsió (41´) i el descans va vindre bé per a calmar els ànims amb els blanquets sol·licitant major càstic en cartolines grogues per als de Picassent, els quals van començar a emprar-se amb duresa, sobretot en la línia de mitjans, producte de la superioritat i major domini del baló d'un Silla que es va retrobar a si mateix. Tal com ja va passar fa unes jornades enfront del CF Tous, l'esquadra sillera va encarar la segona meitat amb la tranquil·litat de veure's amb un 3-0 a favor i controlant en cada instant la situació de l'enfrontament i, encara més, a partir del 56´ en una expulsió un tant absurda del picassentí Muñoz i el magnífic gol d'Iranzo en el 59´ resolent aquest amb una impressionant qualitat davant del porter. Amb el 4-0 l’encontre es va anar apagant a poc a poc i només la reaparició de Coke, després de caure lesionat en el xoc de lliga que va obrir la Lliga davant del CF Promesos Sueca, va augmentar l'interés per un derbi que el Silla va liquidar per la via ràpida i amb la intenció de descartar qualsevol tipus de dubte.

 

Els sillers buscaran donar continuïtat a aquesta victòria diumenge que ve dia 7, a les 18:00 hores al Sant Gregori de Torrent, contra el Ciutat de Torrent SP CF.

 

L'alineació de l'equip blanquet va ser la composta per Lucas, Carrasco, Fran, Xiri (Oso, m. 63), Damián, Iván, Josep, Cèsar, Andrés (Coke, m. 76), Yassine (Pablo Molins, m. 81) i Iranzo (Aitor, m. 62).

 

 

 

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167