Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > VICTÒRIA EXPRESS
VICTÒRIA EXPRESS
03/11/2014
VICTÒRIA EXPRESS
El Silla tanca el xoc en 14 minuts SILLA CF 3-1 CF TOUS
RESULTADO FINAL
IVÁN

Quan molts aficionats ressagats encara es disposaven a entrar al Vicent Morera, el Silla CF  ja guanyava per 1-0 gràcies al gol de Pablo Machancoses. Als cinc minuts d’iniciar-se la trobada i, abans de complir-se el primer quart d’hora, els seguidors més “tardans” no eixien de la seua sorpresa en veure reflectit a l’electrònic un 3-0 favorable als locals amb dos tants més de Yassine (10´y 14´).

 

Gran part del públic es va quedar amb les ganes… i és que el Silla CF no va esperar a res ni a ningú per a liquidar la contesa per la via ràpida, aprofitant la flaquesa defensiva d’un CF Tous atordit i les perilloses incorporacions per les bandes d’Iván i Andrés junt amb la participació activa de Machancoses, Josep, Cèsar i un Yassine en ratxa de cara a porta.

 

La intensitat amb què va eixir el conjunt de Xus Vendrell al partit va distar un món de l’actitud d’un rival que va oferir nombroses facilitats darrere, incapaç de controlar els continus avanços sillers que es transformaven en oportunitats o en gols.

 

A mitjan la primera meitat, el Tous va despertar i, a poc a poc, va recuperar terreny del domini  clar del Silla. Fins i tot Lucas va evitar, amb una formidable intervenció, que el conjunt que dirigeix Vicent Mompó retallara l’avantatge al marcador.

 

En el segon temps, el Tous va voler posar a prova la solidesa i el treball col·lectiu dels blanquets, però la bona resposta que va obtindre per part del Silla li va impedir  la possibilitat de tindre cap indici d’esperança per aconseguir una remuntada que va estar molt lluny de convertir-se en realitat, encara que l’equip del Morera a penes va inquietar la porteria visitant en fallar en excés amb l’última passada.

 

La diana d’Andreu (86´) va premiar la constància i l’esforç del Tous en la represa, ja que, a pesar d’encaixar tan prompte un 3-0, es va recuperar del colp, no va abaixar els braços i va buscar un impossible. Les reaparicions d’Aitor i Canet, ja recuperats de les seues respectives lesions, van oferir la nota positiva al marge del resultat final.  

 

Segon triomf seguit d’un Silla CF que es manté tercer en la taula amb les distàncies en punts intactes després que els cinc primers classificats del grup V de Primera Regional hagen aconseguit la victòria aquesta jornada. La següent cita per a l’esquadra blanqueta serà el dissabte dia 8, a partir de les 17:00 hores, al Sant Gregori de Torrent, contra el CD Montesión.

 

Xus Vendrell va alinear, davant del CF Tous, Lucas, Carrasco, Fran, Xiri, Damián, Andrés (Canet, m. 63), Josep, Cèsar (Edgar, m. 77), Iván, Machancoses (Iranzo, m. 86) i Yassine (Aitor, m. 79).  

   

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167