Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > PARTITS DE FUTBOL SILLA CF
PARTITS DE FUTBOL  SILLA CF
17/10/2014
PARTITS DE FUTBOL SILLA CF
Tots a jugar!!
PARTIDO PREBENJAMÍN

Ha arribat el cap de setmana més esperat per tots els alumnes de l'Escola del Silla CF. Els equips de Futbol-11, Cadet “A”, Cadet “B”, Infantil “A” i Infantil “B”, més el Futbol-8 al complet, comencen a competir oficialment en una temporada 2014/2015 en què, sens dubte, destaca el creixement que ha experimentat el F-8 amb un total d'11 conjunts federats i 2 querubins (13 representants), a més de la consolidació, un any més, de les dues línies de F-11 des d'infantils a juvenils (6), la qual cosa augura un futur envejable per a la base del nostre club si se segueix la línia de treball mampresa en les últimes campanyes i que ha obtingut una gran resposta social.

 

Açò també provoca que hi haja una major responsabilitat per part de tots els estaments del Silla CF atesa la confiança que es deposita en l'entitat, a banda de lluitar dur, impulsats per Silla i la seua afició, pel referent del primer equip i el més que necessari protagonisme del Silla CF “B” i l'històric sentiment blanquet, en general.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167