Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > ISABEL CHECA TRIOMF EN EL GRAN FONS DE PATERNA
ISABEL CHECA TRIOMF EN EL GRAN FONS DE PATERNA
01/10/2014
ISABEL CHECA TRIOMF EN EL GRAN FONS DE PATERNA
La novena i més dura prova esportiva del Circuit de Carreres de la Diputació

Isabel Checa i Ouais Zitane  foren els vencedors del Gran Fons de Paterna, la novena i més dura prova esportiva del Circuit de Carreres de la Diputació de València.

 

En categoria femenina, l'esportista internacional de Silla Isabel Checa obtingué la victòria per davant de Marta Esteban, i Raquel Landín va aconseguir el primer lloc del circuit provincial. Amb aquest triomf, Landín es coŀloca al capdavant de la classificació general de dones.

 

La novena carrera del Circuit de la Diputació es considera la prova de major nivell del programa provincial. Un total de 1.712 atletes creuaren la línia de meta del Fons de Paterna, 965 dels quals ho feien com a participants del programa de la institució.

 

Pel que fa a la lluita entre categories, Maria Gálvez va aconseguir la victòria en júniors i Yassine el Rhabi va obtindre el primer lloc en el masculí. Quant a promeses, Virgínia Ocaña i José Antonio Teller no trobaren rival en la seua categoria, igual que Luis Félix Martínez, Patrícia Montalvo, Ramon Ginés i Maria Antònia Serrano, que obtingueren el primer lloc en Veterans A i B. El Circuit de la Dipu tornarà el pròxim 12 d'octubre amb la mitja marató d'Alzira.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167