Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > PARTITS DE BÀSQUET
PARTITS DE BÀSQUET
29/09/2014
PARTITS DE BÀSQUET
Lliga Valenciana
IMG_1785
IMG_1774
IMG_1780

SÈNIOR A:

EL PILAR B 75-58 BÀSQUET SILLA 
Mal partit en atac que va condicionar el resultat. Ens va faltar intensitat en atac i un poc de contundència en defensa. A més, l'àrbitre es va encebar amb nosaltres i ens va perjudicar per a perdre per tanta diferència. El partit s'haguera perdut igual, però amb un resultat més igualat.

 

SÈNIOR B QUARTS DE FINAL: passa a semifinals.

FUNDACIÓ ECO-RAEE'S BÀSQUET 77-74 CB CHIVA
Partit molt dur, amb constants canvis de marcador. No podíem desapegar-nos d'ells, fins al final que hem aconseguit una xicoteta renda que amb un rebot defensiu i posterior falta,  estàvem 3 punts dalt quan quedaven 5 segons. Cal agrair el suport dels tres sèniors C per a rotar l'equip. Gràcies.

 

SÈNIOR sub-21 QUARTS DE FINAL:

RECYTECH IBÈRIA BASQUET SILLA 38-45 BAIXENS - CD BERENGUER DALMAU
Mal partit en general, amb molts problemes en atac davant d'un rival que va imposar el seu ritme i el seu joc. Enhorabona als xics pel seu esforç. Toca treballar de valent.


CADET GROC:

EQUIP MIXT ALDAIA 95-26 CB SILLA GROC
Seguim sense ritme de joc i no trobem el nostre lloc davant d'equips superiors.

 

CADET NEGRE:

CB SILLA NEGRE 41 - 79 CB ABASTOS

Partit molt fluix en defensa i amb falta d'idees en atac. Només cal destacar l'últim quart, en què vam poder desenvolupar el nostre joc.

Cal continuar millorant molt.

 

INFANTIL:

CB SILLA 22-122 ALDAIA
Dur resultat contra un equip molt superior en totes les facetes del joc. Bon percentatge en tirs lliures i bona actitud a pesar del resultat.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167