Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > KIM LÓPEZ,DOS MEDALLES D'OR EN EL CAMPIONAT EUROPEU
KIM LÓPEZ,DOS MEDALLES D'OR EN EL CAMPIONAT EUROPEU
09/09/2014
KIM LÓPEZ,DOS MEDALLES D'OR EN EL CAMPIONAT EUROPEU
Esportista del Projecte FER, va ser rebut per l'alcalde Serafín Simeón
KIM 2
KIM 1
DSC_0265

L’alcalde Serafín Simeón i el regidor d'Esports Marcos Zaragozá han rebut a l'Alcaldia el siller i atleta valencià, Kim López, per a donar-li l'enhorabona per aconseguir dos medalles d'or en el campionat europeu: una en disc i altra en pes.

 

Kim López ha engrandit el palmarés dels esportistes valencians en l'Europeu d'Atletisme adaptat que s'ha disputat en la ciutat gal·lesa de Swansea en proclamar-se aquest matí campió d'Europa de Llançament de Pes F12 i llançament de disc. Amb la de Kim López són ja tres les medalles que els esportistes del Projecte FER s'han penjat en aquest Campionat d'Europa, totes d'or. 

 

Projecte FER és un projecte impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso, presidida per Juan Roig, que té com a objectiu recompensar l'esforç d'esportistes valencians i ajudar-los a aconseguir el nombre més gran d'èxits en competicions tant nacionals com internacionals. En la seua edició de 2014 està compost per un total de 74 esportistes.

 

L'atleta es converteix en un dels grans triomfadors d'aquest Europeu. Un doblet històric que, a nivell particular, se suma al Campionat del Món en llançament de disc que va aconseguir l'any passat a Lió.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167