Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL CLUB INCUSA-SILLA, CAMPIÓ DE LA LLIGA TERRITORIAL
EL CLUB INCUSA-SILLA, CAMPIÓ DE LA LLIGA TERRITORIAL
10/06/2014
EL CLUB INCUSA-SILLA, CAMPIÓ DE LA LLIGA TERRITORIAL
El Club aconsegueix el seu XIII Títol de Lliga Territorial i VII consecutiu
Fronton 2014 003

El Club de Frontenis Incusa torna a mostrar la seua professionalitat en aconseguir el seu XIII Títol de Lliga Territorial i VII consecutiu. De nou ha sigut campió de la lliga territorial, un títol que s'ha aconseguit per la gran regularitat que l'Equip ha demostrat durant la competició.

 

No obstant això, hi ha hagut un equip que li ho ha posat difícil: el Portacoeli-Serra ja que les set últimes jornades han estat empatats a punts. Finalment  l'Incusa-Silla ha aconseguit el títol amb la diferència de puntuació entre ambdós. El president, Vicente Latorre, ha felicitat el delegat, David Oliver, i a tots els jugadors de la plantilla per l'esportivitat i el gran joc desenvolupat durant la competició.

 

D'altra banda, l'Incusa-Silla té dues parelles classificades per a jugar la Fase Final del Campionat d'Espanya de Preolímpica que se celebrarà a Valdepeñas els dies 13, 14 i 15 de juny. També està classificat per a jugar la Final de Copa Federació A, que se celebrarà el pròxim dia 21 de juny a Canals.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167