Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > NIEVES SANLEÓN DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA, CAMPIONA A ELX
NIEVES SANLEÓN DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA, CAMPIONA A ELX
29/05/2014
NIEVES SANLEÓN DEL LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA, CAMPIONA A ELX
Marc Carbonell i José García, subcampions a Montserrat i Elx
ajedrez mayo 5
ajedrez mayo 1
ajedrez mayo 2
ajedrez mayo 3
ajedrez mayo 4

Dissabte es va disputar la 4a prova del circuit d'escacs IFA en un col·legi anglés d'Elx. El torneig va ser tot un èxit per al López Instal·lacions de Silla d'Escacs, ja que la jugadora Nieves Sanleón es va proclamar campiona i José García Molina va quedar subcampió.  El circuit ha passat l'equador i quan només falten tres jornades, José García és líder amb 55 punts d'avantatge sobre Nieves Sanleón.

 

Paral·lelament, dissabte, Montserrat va acollir un torneig d'escacs en què l'equip va aconseguir bons resultats. Marc Carbonell va quedar en el lloc 12 i subcampió de la seua categoria; José Calabuig va aconseguir el lloc 23, i Mario Romeu en el lloc 33, en un torneig que va comptar amb 84 participants.

 

El pròxim cap de setmana un muntó de tornejos esperen els jugadors de Silla: el dissabte de matí Alberic, de vesprada Sant Miquel de les Salines i Xàtiva, i el diumenge l'última prova del circuit bressol dels escacs de València.

 

El social de Silla que juga els dissabtes de vesprada està arribant al seu fi. Quan només falten dues jornades, el líder indiscutible amb totes les partides guanyades és Vicente Calvo Alfonso.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167