Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL JUVENIL "A" DEL SILLA C.F. PRESENTA UNS NÚMEROS MOLT POSITIUS
EL JUVENIL "A" DEL SILLA C.F. PRESENTA UNS NÚMEROS MOLT POSITIUS
15/05/2014
EL JUVENIL "A" DEL SILLA C.F. PRESENTA UNS NÚMEROS MOLT POSITIUS
Segona volta de somni que quasi val un ascens
JOSE MARÍ

Pocs apostaven allà pel mes de desembre perquè el Juvenil “A” acabara amb moltes possibilitats de l'ascens a Primera Regional. El passat cap de setmana l'equip que ha dirigit Rafa García va finalitzar la temporada amb una nova victòria davant del Discóbolo-La Torre A.C. (3-1)  que va permetre tancar la segona volta del campionat de lliga amb un registre espectacular de 33 punts sumats de 42 possibles. Només la inesperada derrota en Pinedo enfront del C.D. Apol·lo va impedir que el Juvenil “A” arribara a l'última jornada jugant-se l'ascens a Primera Regional amb el C.D. El senyor Bosco “B” i la U.D. Quart de Poblet “C”.

 

A més, el conjunt siller té l'honor de comptar entre les seues files amb el “pichichi” del grup IV de Segona; José Marí Luque amb 25 gols anotats.

 

Un altra dada a destacar ha sigut la quantitat de juvenils que ha aportat al Silla C.F. “B”, el següent escaló de la majoria dels canterans blanquets que conclouen esta campanya la seua etapa en l'Escola del Silla C.F. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167