Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > LA PRIMERA EDICIÓ 10K TOT UN ÈXIT
LA PRIMERA EDICIÓ 10K TOT UN ÈXIT
07/04/2014
LA PRIMERA EDICIÓ 10K TOT UN ÈXIT
Una cita que, en la seua estrena, va reunir prop de 700 corredors
CURSA 7
CURSA 1
CURSA 2
CURSA 3
CURSA 4
CURSA 6
CURSA 5
CURSA 10
CURSA 9

Silla va celebrar dissabte passat, 5 d'abril, la seua primera 10K, una cita que, en la seua estrena, va reunir prop de 700 corredors.  La primera edició del 10K de Silla va ser, sense cap dubte, tot un èxit de convocatòria. Una  carrera que va començar, a les 18.00 hores, amb eixida al carrer de Sant Rafael i arribada a meta al  passeig de l'Albereda. 

En la cursa van quedar, com a guanyador absolut en categoria masculina, MIGUEL VÁZQUEZ, i en categoría femenina, RAQUEL LANDIN, que van recollir el seu trofeu en presència del regidor d’Esports Marcos Zaragozá.  


La prova, organitzada pel Club d'Atletisme de Silla i l'ajuntament de la localitat, va transcórrer per un circuit urbà homologat per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA).

 

La de Silla ha sigut la carrera inaugural del primer Circuit Divina Pastora Parc de l'Albufera, que constarà de vuit proves pels municipis confrontants al parc natural amb distàncies compreses entre els 8.000 i els 10.600 metres.

 

Encara està obert el termini per a inscriure's a aquest Circuit. Tots els atletes que vulguen participar-hi poden fer-ho fins al pròxim 24 de maig, a través de la pàgina web de Cronorunner www.cronorunner.com.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167