Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'EME LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA VA GUANYAR L'ALBERIC PER 7 A 1
L'EME LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA VA GUANYAR L'ALBERIC PER 7 A 1
20/03/2014
L'EME LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA VA GUANYAR L'ALBERIC PER 7 A 1
El López Instal•lacions de Silla va guanyar el Carcaixent per 6,5 a 1,5
Silla gana en carcagente 1,5 a 6,5
CIMG0097
CIMG0099

Gran vesprada d'escacs al Casal Jove de Silla dissabte passat, mentre fora sonava la música de la Falla Reis Catòlics.  Dins, l'equip de l'Escola Municipal d'Escacs López Instal·lacions de Silla s'imposava sense perdre cap partida al fort equip de l'Alberic B, que va arribar per dalt amb els seus millors taulers. Aquesta vegada va complir tot l'equip i els més menuts van guanyar una altra vegada. Ells són el futur del club i apunten les mires molt altes. Ara la setmana que ve es lluitarà per l'ascens a categoria autonòmica.

 

El primer equip de Silla viatjà a la seu del Carcaixent, trobada que pareixia igualada, però el Silla va estrényer molt en els taulers i van aconseguir un gran triomf amb 6 partides guanyades, un empat i només una derrota. Gran temporada del Silla que queda en quarta posició i acaba la temporada, ja que el Xàtiva, rival de l'última ronda, s'ha retirat.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167