Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'EME LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA S'IMPOSA AL BENIMODO B
L'EME LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA S'IMPOSA AL BENIMODO B
07/03/2014
L'EME LÓPEZ INSTAL•LACIONS DE SILLA S'IMPOSA AL BENIMODO B
Nieves Sanleón i Marc Carbonell, pòdium en Sub10
nieves
DSCF2317
Marc petxina

El dissabte passat el Club d'Escacs de Silla arribà a la ronda 8 del campionat per equips d'escacs, interclubs 2014. Cap jugador de l'equip, la majoria xiquets menuts tots menors de 10 anys, va perdre davant dels rivals, tots adults, un fet que els acosta més a l'ascens a categoria autonòmica.

 

Per una altra part, diumenge, el centre esportiu La Petxina de València va acollir els campionats per edats de xiquets, en la categoria sub-10. Marc Carbonell va aconseguir medalla de bronze, Alberto Montero un 9é lloc, José García un 10é lloc i Lucía Follana medalla de bronze en xiques, en Sub-12. José Calabuig va estar en les primeres taules i va quedar el 12é classificat de més de 40 jugadors. Cristià Martínez es va conformar a guanyar 3 partides.

 

A Concentaina es va celebrar el provincial d'edats d'Alacant i Nieves Sanleón va aconseguir quedar medalla de bronze en la general i medalla de plata en xiques.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167