Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > DINÀMICA GUANYADORA
DINÀMICA GUANYADORA
17/02/2014
DINÀMICA GUANYADORA
Tercera victòria consecutiva a l'espera de L'Alcúdia AC CARLET 0-2 SILLA CF
ÓSCAR MONTORO
CARLET-SILLA
CARRASCO
IVÁN

El Silla CF va fer els deures a Carlet i, a partir d'ara, ja se centra únicament i exclusivament en l'important partit que disputarà dissabte que ve, a les 17:15 hores, al Vicent Morera, contra el seu principal perseguidor per la segona plaça, la UE L´Alcúdia. En aquests moments, l'equip siller és segon en la classificació amb un punt més que el seu rival, a qui va véncer en la primera volta per 1-3, d'ací que un triomf siller deixaria en una molt bona situació els blanquets en la seua carrera per aconseguir a final de la temporada l'ascens a Preferent.

 

L’encontre celebrat al Riu Magre de Carlet no va tindre una altra lectura que uns primers 45 minuts de superioritat quasi insultant del Silla que prompte va establir el 0-2 en el marcador, que a la fi seria definitiu, gràcies als gols d'Aitor (7´) i Ruiz (22´). El domini era absolut per part dels sillers que no van donar opcions a un dèbil Carlet que es va limitar a buscar el seu davanter Marton amb balons llargs que la defensa visitant va avortar sense excessives dificultats. Un xut al pal d'Iván, després d'una doble oportunitat del Silla, va poder suposar el 0-3. En canvi, el pas per vestuaris en el temps de descans va paréixer no assentar-li del tot bé al conjunt de Xus Vendrell, que va abaixar la intensitat en el seu joc i va acumular errors individuals i col·lectius que van donar una mica de vida a un Carlet que també va comptar amb la inestimable col·laboració de l'àrbitre, qui va voler erigir-se en protagonista amb un autèntic concert de xiulet en contra dels interessos del Silla, a qui va castigar amb nombroses faltes en els voltants de la seua àrea. En la segona meitat es van veure les mancances d'un Carlet impotent a l'hora de posar contra les cordes el conjunt blanquet, a pesar de les facilitats que es va trobar. Lucas amb una gran intervenció va evitar l’1-2 que va poder posar en el partit als del Riu Magre.

 

Xus Vendrell es va decantar davant del Carlet per donar continuïtat a les variacions introduïdes en la segona part a Torrent i va situar Juanma al costat de Ruiz al centre del camp; mentre Álex Curado ocupava la banda dreta. Dufau va reaparéixer al lateral esquerre i Iván va posar en escac la saga local amb Petete i Aitor.

 

L'alineació del Silla CF va ser la composta per Lucas, Carrasco, Xiri (Jordi, m. 80), Óscar, Dufau (Raúl, m. 84), Álex Curado (Cèsar, m. 78), Ruiz, Juanma, Iván, Petete i Aitor (Andrés, m. 73).

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167