Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL CLUB D'ESCACS DE SILLA CONTINUA AMB LA BONA RATXA
EL CLUB D'ESCACS DE SILLA CONTINUA AMB LA BONA RATXA
13/02/2014
EL CLUB D'ESCACS DE SILLA CONTINUA AMB LA BONA RATXA
Marc Carbonell Sancho i José García Molina seleccionats per la Federació Espanyola d'Escacs
IMG_0099
IMG_0097
IMG_0098

Bona jornada per a l'Escola d'Escacs de Silla, López Instal·lacions Elèctriques. El dissabte, el primer equip de l'escola es desplaçava a Xeraco per a enfrontar-se a un equip complet d'adults. L'equip format per 6 xiquets, amb una mitjana d'edat de 10 anys, va guanyar la trobada. Un equip que participa en la primera categoria provincial, i en aquests moments estan en la quarta posició d'un total d'11 equips participants.

 

El segon equip de l'Escola de Silla es va desplaçar a Paterna, on s'enfrontà a un equip de xiquets, i va guanyar per un contundent 11 a 5.

 

D'altra banda, la Federació Espanyola d'Escacs ha seleccionat els xiquets de l'Escola de Silla, Marc Carbonell Sancho i José García Molina, per a tecnificar-los durant 8 mesos.  Aquests xiquets entrenaran per Internet amb els millors professors d'escacs, una vegada a la setmana, en una exigent preparació a fi de mantindre’s en l'elit a nivell nacional.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167