Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > JOSÉ GARCÍA MOLINA EN EL CAMPIONAT D'EUROPA D'ESCACS
JOSÉ GARCÍA MOLINA EN EL CAMPIONAT D'EUROPA D'ESCACS
27/09/2013
JOSÉ GARCÍA MOLINA EN EL CAMPIONAT D'EUROPA D'ESCACS
José Calabuig Ferrer campió a València
IMG_3952
Calabuig gana en Panterre
Calabuig Subcampeon en Meliana

Avui divendres el jugador José García Molina, del Lopéz Instal·lacions de Silla, viatja a la ciutat de Budva (Montenegro), on aquest diumenge comença el Campionat d'Europa d'Escacs en categoria Sub-8. José García va ser seleccionat per la Federació Espanyola d'Escacs per a aquest esdeveniment i és tot un orgull per a l'Escola de Silla poder tindre un esportista en un campionat tan important com és un europeu. José es mesurarà en nou dures partides contra els millors xiquets de cada país i buscarà el passe per al mundial que se celebrarà al desembre a Emirats Àrabs.

 

D'altra banda, José Calabuig Ferrer es va imposar en la primera prova del circuit Joc Net de València al Panterre de València. Un altre representant de l'Escola, Cristian Martínez Morillo, va aconseguir la medalla de bronze en aquest torneig. A Melina, José Calabuig quedava subcampió de l'Obert de Festes i, a Alaquàs, Marc Carbonell Sancho aconseguia quedar subcampió de la seua categoria. Sens dubte, èxits d'una escola d'escacs que no para de donar alegries al municipi de Silla.

 

A Caudete es va disputar una trobada amistosa entre equips provincials. L'equip de la província de València va quedar campió i dos dels seus components són de Silla: Marc Ribera i Adrián Costa Grau.  Aquest últim va guanyar totes les seues partides i van competir contra la selecció d'Alacant, Albacete i Múrcia.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167