Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > IKER BONILLO GUANYA EL TROFEU XICO PÉREZ
IKER BONILLO GUANYA EL TROFEU XICO PÉREZ
24/09/2013
IKER BONILLO GUANYA EL TROFEU XICO PÉREZ
Aquesta temporada ha sigut fantàstica per al siller
trofeo xico perez 1
trofeo xico perez 2
trofeo xico 3

Iker Bonillo va guanyar dissabte passat el 43é Trofeu Xico Pérez que va tindre lloc a Madrid. Aquesta carrera és la més important per a la categoria d'escoles dins del calendari nacional, tant per l'antiguitat de la prova com per la repercussió mediàtica, ja que participen corredors que representen totes les comunitats autònomes. En aquesta prova han participat, durant molts anys, els millors ciclistes professionales com Alberto Contador, Pablo Lastras, Jesús Hernández o Óscar Sevilla.

 

Era el tercer any que Iker  disputava aquesta prova  i al final va arribar la recompensa. En el  2011 va aconseguir un segon lloc, en el 2012 un quart lloc i enguany el primer lloc. La carrera va ser molt ràpida, controlada en un principi pels corredors de Ciudad Real i Madrid, fins que en l’ultima volta el corredor de Valdepeñas va votar del grup en companyia d'Iker, disputant-se entre ells dos l'esprint final amb la victòria del nostre corredor. 

 

Sense cap dubte, aquesta temporada ha sigut fantàstica per al siller, ja que Iker ha guanyat l'autonòmic, un total de 23 carreres i, per quart any consecutiu, la Challenguer; a més del merescut Xico Pérez amb la confirmació que  Iker és un dels corredors a tindre en compte per a un futur no molt llunyà dins del ciclisme nacional.

 

Enguany puja novament de categoria i ofertes no li’n falten per a córrer en tots els equips.

Per a la temporada 2014 el siller continuarà corrent amb el seu club.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167