Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > BRILLANT TEMPORADA PER A YAIZA GONZÁLEZ I ELISABETH MARTÍNEZ
BRILLANT TEMPORADA PER A YAIZA GONZÁLEZ I ELISABETH MARTÍNEZ
25/07/2013
BRILLANT TEMPORADA PER A YAIZA GONZÁLEZ I ELISABETH MARTÍNEZ
Una temporada repleta d'èxits

Les dues gimnastes silleres, Yaiza González i Elisabeth Martínez, que competeixen amb els clubs d'Almussafes i Benifaió respectivament, han culminat una excepcional temporada repleta d'èxits pujant al pòdium en el campionat d'Espanya de Gimnàstica Rítmica Absolut, on van aconseguir la medalla de plata amb l'equip autonòmic valencià.

 

La gimnasta Yaiza González, que enguany s'estrenava en la categoria sènior, es proclamava  campiona d'Espanya en el Campionat d'Espanya de la Joventut en Edat Escolar celebrat el passat maig  a Múrcia, com a integrant de la selecció valenciana de gimnàstica rítmica.  A aquest campionat li seguiria el Campionat Provincial en què aconseguia dues medalles de plata i una de bronze i, a continuació, el Campionat Autonòmic Valencià  celebrat a Benidorm en què aconseguiria doble  medalla d'or  pels seus exercicis de pilota i maces i la medalla de bronze en la general.

 

Per la seua banda, Elisabeth Martínez,  que competeix en categoria d'honor -l'elit de la gimnàstica nacional-, va obtindre en el Campionat Provincial la medalla d'or amb els seus exercicis de cinta i maces i la medalla de plata en cèrcol i pilota. En el Campionat Autonòmic, Elisabeth va tornar a estar en el pòdium i va aconseguir  altres tres medalles en maces, pilota i cinta. En el Campionat d'Espanya, on competia amb algunes de les nostres gimnastes internacionals, va aconseguir un fantàstic cinqué en la general i es va consolidar com una de les millors gimnastes del panorama nacional.

 

Les dues gimnastes es troben ja preparant la pròxima temporada de conjunts per al Campionat Nacional que tindrà lloc el pròxim desembre i on ambdues competiran en  la Categoria d'Honor  amb els seus respectius conjunts. Els desitgem que aquesta nova temporada els oferisca els mateixos èxits que fins al moment i que ens continuen donant, a tot el poble, l'alegria d’estar entre les millors gimnastes del panorama nacional.

 

Moltes felicitats a les dues pels èxits aconseguits i per tot l'esforç i dedicació a aquest esport tan dur.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167