Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > NOVA DIRECCIÓ A L'ESCOLA DEL SILLA CF
NOVA DIRECCIÓ A L'ESCOLA DEL SILLA CF
03/07/2013
NOVA DIRECCIÓ A L'ESCOLA DEL SILLA CF
Arturo Calaforra assumeix el comandament del Futbol Base i comptarà amb Manu Camacho i Rafa García com a coordinadors del F-8 i F-11, respectivament
ARTURO Calaforra

El Silla CF continua realitzant importants canvis en el seu organigrama tècnic amb la idea d'anar construint la planificació esportiva que ha arrancat amb força de cara a la temporada 2013/2014. Arturo Calaforra acaba de ser nomenat nou entrenador del Silla CF “B” i compaginarà en aquesta campanya la responsabilitat de la banqueta del filial amb el càrrec de dirigir l'Escola del Silla CF. Calaforra, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, ha sigut coordinador del Futbol-8 en les dues últimes temporades, lloc que enguany serà ocupat per Manu Camacho, fins ara tècnic de l'Aleví “A”; mentre que Rafa García farà el mateix en el Futbol-11 i entrenarà també el Juvenil “A”.

L'objectiu esportiu, a curt termini, no és un altre que recuperar la categoria de l'Escola (Primera Regional) perduda amb el descens del Cadet “A” i treballar sense parar, com ja s'està fent en aquells aspectes on hi haja marge de millora tant en el Futbol-8 com en el Futbol-11; així com continuar desenvolupant les nombroses virtuts que han provocat que s'haja tancat l'exercici 2012/2013 amb prop de 300 alumnes. El projecte que està preparant la direcció de l'Escola és, com a mínim, il·lusionant i, sobretot, amb renovada dosi d'ambició esportiva i social, molt d'acord amb la mentalitat que caracteritza el club esportiu degà de Silla i que es va anunciar als socis en l'Assemblea duta a terme el passat 14 de juny.

En breu està previst que els equips de l'Escola ja tinguen la totalitat dels entrenadors confirmats per a l'inici de les respectives pretemporades. A partir del dilluns 19 d'agost en el cas del Futbol-11 i el dilluns 2 de setembre en el Futbol-8.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167