Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > XIII MILLA SILLA 2013
XIII MILLA SILLA 2013
17/06/2013
XIII MILLA SILLA 2013
451 participants: 360 en edat escolar i 320 xics i xiques de Silla
SALIDA INF. CADET.
milla 1
milla 2
milla 3
milla 4
milla 6
IMG_2264[1]

Si en anys anteriors la Milla de Silla podia presumir de ser una de les més participatives de la Comunitat, en categories de promoció no hi ha cap dubte que enguany han trencat tots els esquemes i ens han posat al capdavant d’aquest tipus de proves. Un esdeveniment esportiu que es fa amb l’únic objectiu de despertar l'interés del xiquet per l'esport, i més concretament per l'atletisme.

 

La Milla de Silla ha aconseguit tal arrelament entre els veïns de la localitat que la seua presència fa que l'avinguda de Gandia presente un magnífic colorit, la qual cosa fa que els atletes se senten abrigats i facen de la seua participació esportiva una autentica festa.

 

Els atletes del Club Atletisme Silla van ser els principals protagonistes en aconseguir el  30% dels trofeus atorgats i véncer en sis. Destacar l'atleta del Club Atletisme Silla, Cristina Sanz, que a pesar de ser atleta júnior, va ser la primera dona que va creuar la línia de meta. En homes el vencedor de la prova va ser l'atleta del Trotador, Ivan  Puchol.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167