Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > VETERANS SILLA CF ORGANITZARÀ UN TORNEIG BENÈFIC PER LAURA
VETERANS SILLA CF ORGANITZARÀ UN TORNEIG BENÈFIC PER LAURA
30/05/2013
VETERANS SILLA CF ORGANITZARÀ UN TORNEIG BENÈFIC PER LAURA
El pròxim 22 de juny, a les 17.00 hores, al Vicent Morera, per a contribuir amb “El sueño de Laura”

Lucas Lluesa Simeón, com a representant de l'equip de Veterans Silla CF, té el gust d'invitar a tots els aficionats sillers, a l'acte previst per al pròxim dia 22 de juny, a les 17.00 hores, al Vicent Morera de Silla.

 

Es tracta de l'organització d'un torneig de futbol benèfic per a recaptar diners i així poder ajudar la família de la bebé Laura Toribi Domingo. Aquesta xiqueta té 6 mesos de vida i li han diagnosticat una malaltia considerada com a rara, concretament es denomina AME (atròfia muscular espinal) de grau I. Els metges li donen una esperança de vida de 24 mesos ja que avui en dia no té cura.

 

Per això, s'està realitzant la campanya denominada “El sueño de Laura” que és una campanya de recollida de taps de plàstic per a ajudar econòmicament la família i així poder millorar-li el nivell de vida el màxim possible i poder investigar en aquesta malaltia per a intentar donar-li solució. El poble de Silla i contornada també s'està bolcant en aquest tema realitzant diversos actes i el món de futbol de Silla no podia ser menys. Els Veterans Silla CF volen realitzar aquest esdeveniment i poder aportar el seu gra d'arena en la causa.

 

Gran detall del nostre equip de veterans del Silla CF i el club estarà al seu costat, com no podia ser d'una altra manera, en aquest torneig tan solidari.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167