Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > PRESENTACIÓ DEL CAMPUS ROBERTO SOLDADO AL MN4
PRESENTACIÓ DEL CAMPUS ROBERTO SOLDADO AL MN4
23/05/2013
PRESENTACIÓ DEL CAMPUS ROBERTO SOLDADO AL MN4
Ahir l'alcalde de Silla, Serafín Simeón va assistir junt al regidor d'Esports, Marcos Zaragoza
roberto soldado 4
roberto 2
roberto 3
roberto soldado 1

Després de l'èxit obtingut amb la celebració del I Campus Roberto Soldado l'any passat, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sedaví i com a novetat enguany també la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Silla junt al futbolista del València i Seda3 Esdeveniments,  han presentat el seu segon campus d'estiu.

Ahir al MN4, l'alcalde de Silla, Serafín Simeón va assistir junt al regidor d'Esports, Marcos Zaragoza, l'alcalde de Sedaví, Rafa Pérez i el jugador del València, Roberto Soldado, a la presentació del campus Roberto Soldado que tindrà lloc al nostre municipi a partir del 24 de juny. “Una oportunitat molt bona, -afirma Serafín Simeón-,  per als nostres xiquets del nostre municipi d'edats compreses entre els 6 i 12 anys i dels municipis propers per passar part del estiu combinat l’estudi i l’esport.   

Aquest projecte es basa en la realització d'un campus esportiu durant les vacances escolars amb  l'objectiu de fomentar la pràctica saludable de l'esport (en especial del futbol) i transmetre els seus valors associats. El campus és capaç d'entretindre, educar i fomentar la pràctica de l'esport i l'adquisició de valors com ara la camaraderia, el joc net, el joc en equip… i, com no, l'aprenentatge i el desenvolupament de les seues capacitats motrius i coneixements tàctics aplicats al futbol.

Més informació al  www.campusrobertosoldado.com.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167