Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL CLUB TRIAMICS REALITZA UN TRIATLO EN SILLA
EL CLUB TRIAMICS REALITZA UN TRIATLO EN SILLA
21/05/2013
EL CLUB TRIAMICS REALITZA UN TRIATLO EN SILLA
Es va realitzar de manera no competitiva
triatlon 4 (1)
triatlon 4 (2)
triatlon 4 (3)
triatlon 4 (4)
triatlon 4 (5)
IMG-20121118-WA0003
triatlon 4

El passat diumenge, el Club Triamics Triatló de Silla, va organitzar en el nostre municipi un Triatlon en la "Modalitat Esprint”. Es va realitzar de manera no competitiva a fi que assistiren i participaren persones que mai havien realitzat un triatlon i fomentar així la pràctica d'este esport.

En total van participar 25 triatletes, entre els que es van animar a provar i els que ja competeixen habitualment. Una experiència molt gratificant, tal i com comenta Jose Numància, soci del club, “sobretot els que van provar el triatlon per 1a vegada, els va encantar. Realitzàrem un circuit de 15 minuts nedant, després transició a la bici i 20 km pedalejant,  finalment ens vam posar les sabatilles i corrent vam fer 5 km per la Marjal de Silla. D'altra banda volem agrair a la regidoria d'esports  la seua col·laboració per mediar entre el Club i els responsables de la piscina i per descomptat a la Piscina Coberta de Silla per posar a la nostra disposició estes instal·lacions per a realitzar este esdeveniment”.                       

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167