Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > CONCERT SOLIDARI PER LAURA
CONCERT SOLIDARI PER LAURA
15/05/2013
CONCERT SOLIDARI PER LAURA
Dissabte, dia 25 de maig amb la Jove Orquestra Simfònica acompanyada per la Coral Polifònica

L’Agrupació Musical la Lírica de Silla vol sumar-se a la iniciativa solidària de tants veïns i veïnes del nostre poble en pro d’ajudar Laura a realitzar el seu somni.


Laura, amb tan sols cinc mesets, pateix una malaltia anomenada atrofia muscular espinal (AME) i els metges li donen una esperança de vida de 24 mesos. Laura somnia cada nit que la ciència i les estadístiques s'equivoquen i nosaltres compartim aquest somni amb esperança i molta força.


Per això, el proper dissabte, dia 25 de maig, la Jove Orquestra Simfònica, acompanyada per la Coral Polifònica, oferirà un concert per al qual demanem la vostra col·laboració adquirint una entrada al preu de 3 euros o adquirint una localitat fila 0 al preu d’1 euro.


La Lírica ho volem fer de la millor manera que sabem, fent música i fent possible que, almenys, aquest llenguatge universal, ara també continue movent i fent vibrar les emocions, les sensacions i els sentiments.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167