Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > AUTONÒMIC DE CLUBS I 1a JORNADA DE LLIGA EN ATLETISME
AUTONÒMIC DE CLUBS I 1a JORNADA DE LLIGA EN ATLETISME
06/05/2013
AUTONÒMIC DE CLUBS I 1a JORNADA DE LLIGA EN ATLETISME
Les xiques obtenen la 3a plaça en el Campionat Autonòmic de Clubs
PAULA- Tenerife
EQUIPO EN TENERIFE
MIRIAM- Tenerife
PATRICIA Tenerife
ANDREA PEREZ (13)

La ciutat de Gandia va ser la seu organitzativa del Campionat Autonòmic Absolut de Clubs, on només els dos grans de l'atletisme nacional, València Terra i Mar i Platges de Castelló,  per un estret marge de punts, van poder derrotar el Club d'Atletisme de Silla, la secció femenina del qual va demostrar novament mostres de l'alt nivell competitiu que atresoren. Sens dubte, aquesta medalla de bronze torna a recompensar el gran treball i esforç que s’està realitzant.

En aquesta competició cal destacar les victòries individuals de Patricia Pérez  en Javelina, Míriam Gregori en  1.500 ml i Andrea Pérez  en 800 ml.

Aquest mateix equip va participar la setmana passada en la 1a jornada de la Lliga Nacional d'Atletisme a Tenerife on, a pesar del gran nivell manifestat, només van poder ser quarts. Destaquen les victòries en les seues respectives proves de Míriam Gregori  en 1.500 ml,  Paula Escriche en Longitud i Patricia Pérez en  Javelina.    

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167