Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL SILLA CF JA COMPTA AMB KIKO INSA, EL DARRER FITXATGE DELS BLANQUETS
EL SILLA CF JA COMPTA AMB KIKO INSA, EL DARRER FITXATGE DELS BLANQUETS
19/04/2013
EL SILLA CF JA COMPTA AMB KIKO INSA, EL DARRER FITXATGE DELS BLANQUETS
El club tramita la llicència federativa del defensa central

El Silla Club de Futbol ha finalitzat amb èxit la burocràcia necessària per a poder habilitar en la FFCV la fitxa del jugador Francisco Insa Bohigues, Kiko Insa, (25 de gener de 1988). Si així ho creu convenient l'entrenador, el defensa central estarà a disposició de Manolo Castaño per al crucial partit del dissabte, a les 18:00 hores, al poliesportiu Joan Girbes d'Algemesí. Kiko Insa ja es va exercitar a la vesprada del dimecres, nouvingut amb avió de Vigo, en la sessió preparatòria que l'equip siller va celebrar al Miguel Monleón de Picassent amb la idea d’afrontar, en les millors condicions possibles, la trobada contra el Racing Algemesí. Kiko Insa s'uneix a Palací i Toni Espinosa, que ja van debutar el passat cap de setmana davant del Pego, com els últims reforços per a aconseguir l'objectiu de la permanència en Preferent.

La nostra entitat desitja agrair públicament al club de procedència de Kiko Insa, el Rápido de Bouzas gallec, les facilitats que ha donat perquè aquest futbolista fitxara pel Silla CF.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167