Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > COMPETICIÓ DE GIMNÀSTICA RÍTMICA AL POLIESPORTIU
COMPETICIÓ DE GIMNÀSTICA RÍTMICA AL POLIESPORTIU
26/03/2013
COMPETICIÓ DE GIMNÀSTICA RÍTMICA AL POLIESPORTIU
Al voltant de 60 xiquetes van participar en la primera competició dels grups 1 i 2
gimnasia ritmica 5
gimnasia ritmica 1
gimnasia ritmica 2
gimnasia ritmica 3
gimnasia ritmica 4

El passat dia 9 de març va tindre lloc al poliesportiu municipal del nostre municipi una competició organitzada per l'Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica de Silla. Es tracta de la primera competició interna dels grups 1 i 2, formada per xiquetes d'edats compreses entre tres i nou anys. Les gimnastes van realitzar exhibicions individuals segons edats, per a finalitzar el campionat amb una exhibició grupal per part del grup de competició com a regal a les companyes que participen en aquesta exhibició.

Tal com afirma la directiva del club “la Competició ha sigut fantàstica, ja que es veu  reflectit  en aquest esdeveniment tot l'esforç i la dedicació de les xiquetes del Club. El nostre  agraïment a les alumnes que han competit, a les alumnes del Grup de Competició i a les entrenadores que en actes com aquest demostren que fan un magnífic treball. També  el nostre agraïment als pares, pel seu esforç i col·laboració. Per tot això podem veure  en el nostre club un futur amb esperança.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167