Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > JOSÉ GARCÍA MOLINA DE SILLA, CAMPIÓ AUTONÒMIC D'ESCACS A CANALS
JOSÉ GARCÍA MOLINA DE SILLA, CAMPIÓ AUTONÒMIC D'ESCACS A CANALS
25/03/2013
JOSÉ GARCÍA MOLINA DE SILLA, CAMPIÓ AUTONÒMIC D'ESCACS A CANALS
Daniel Navarro subcampió i Marc Carbonell tercer
escacs 25 març 1
escacs 25 març 2
escacs 25 març 3
escacs 25 març 4
escacs 25 març 5
escacs 25 març 6

Ahir diumenge, Canals va concentrar els millors xiquets de la Comunitat Valenciana en un torneig d'escacs. El Silla–Instal·lacions López va aconseguir ser el club més llorejat de la província de València.

En la categoria Sub-8, el xicotet José García Molina es convertia en el millor jugador dels quasi 200 que abarrotaven la sala de joc, ja que va ser l'únic participant que va guanyar les 7 partides.  Aquest fet el va portar a aconseguir el títol de Campió Autonòmic i li dóna el dret a representar Silla en el Campionat d'Espanya.

Un èxit fruit del seu treball diari. Ara José García té l'anhelat doblet: Campió Provincial i Autonòmic. El Campionat d'Espanya serà el pròxim mes de juny a Granada. La resta de xiquets també van destacar molt, Daniel Navarro va aconseguir el Subcampionat en la categoria Sub-18 i Marc Carbonell quedava 3r en Sub-10 i era el millor Sub-9 de la Comunitat Valenciana. L'altre xiquet que va brillar va ser Cristià Martínez que va obtindre una 10a posició en Sub-10.

L'Interclubs va acabar amb els objectius complits, ja que el Silla A va perdre contra l'Alfàs del Pi, però romandrà un any més en divisió d'honor. El Silla B va perdre contra l'Alberic, però també romandrà en categoria autonòmica.  El Silla C, format per xiquets, es va imposar 4,5 a 3,5 al Ciutat Vella, va queda subcampió i va aconseguir l'ascens a Primera Provincial. D'altra banda,  el Silla D, amb moltes baixes, no va poder disputar la seua última ronda.

Divendres, a la Universitat de Múrcia, José García Molina va quedar campió empatat a punts, després de guanyar les 5 partides; va tindre una bona actuació guanyant als millors xiquets de la comunitat murciana.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167