Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > JESÚS EL PILOTARI ES PROCLAMA CAMPIÓ DEL XXII CIRCUIT BANCAIXA
JESÚS EL PILOTARI ES PROCLAMA CAMPIÓ DEL XXII CIRCUIT BANCAIXA
21/03/2013
JESÚS EL PILOTARI ES PROCLAMA CAMPIÓ DEL XXII CIRCUIT BANCAIXA
Va tindre lloc diumenge passat al trinquet de la Generalitat Valenciana de Montcada

El Soro III i el jugador de Silla i mitger Jesús Cebriá van ser els protagonistes de la final del Bancaixa que va tindre lloc diumenge passat al trinquet de la Generalitat Valenciana de Montcada. El diumenge, Jesús va sumar el seu segon Bancaixa i Soro III va alçar el seu braç en reconeixement a la seua fonamental aportació.

Tenia a penes set anys i Jesús Cebriá ja li pegava al frontenis al poliesportiu de Silla, quan començava a prendre forma i consolidar-se el club de pilota d'aquesta població de l'Horta Sud. «Em van preguntar si volia provar i em va agradar», explica el mitger, revelació de la final del Bancaixa que va guanyar junt amb Soro III el diumenge i protagonista en les dues partides contra el trio de Puchol II, Tato i Herrera.

Al principi, combinava la raqueta i la galotxa, però amb 12 anys va haver de triar. Va començar en el club de Silla i se n'anava a jugar amb Antonio Simarro, que portava el club. Anaven a Meliana, Borbotó, Massamagrell... jugava a galotxa i a frontó. Després va passar a Beniparrell, «perquè m'assegurava jugar tots els dissabtes». Amb 14 anys va debutar com a juvenil. Va ser en Pelayo, on ahir rebia felicitacions de qualsevol tipus pel seu triomf en el Bancaixa. La veritat és que Jesús ha quallat dues actuacions tremendes en la final, tant a València com a Montcada.

El mitger ha aconseguit aquesta vegada eclipsar el Soro III, número u actual i vigent campió també de l'Individual, i a la figura que emergeix amb major força, el tècnic i pegador Xavi Puchol 'Pucholet'.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167