Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > I TRIATLÓ INDOOR SOLIDARI CIUTAT DE SILLA
I TRIATLÓ INDOOR SOLIDARI CIUTAT DE SILLA
25/02/2013
I TRIATLÓ INDOOR SOLIDARI CIUTAT DE SILLA
La piscina coberta de Silla acollirà el I Triatló Indoor Solidari Ciutat de Silla per al pròxim 24 de març
Arxius Associats

Les recentment creades Triatló Indoor Sèries inauguraran el seu calendari 2013 el pròxim 24 de març amb el “I Triatló Indoor Solidari Ciutat de Silla”. Una prova que, organitzada per Nucli Esportiu, en col·laboració amb l'Ajuntament de Silla i Eulen Sport, empresa gestora de la piscina coberta d’aquesta localitat, recaptarà fons en benefici de Càritas, al mateix temps que oferirà la possibilitat de participar en un esdeveniment no competitiu, tant a practicants habituals de triatló, com a aquells que vulguen iniciar-se en aquesta nova especialitat esportiva. Una iniciativa que, així mateix, comptarà amb la supervisió de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

Les Triatló Indoor Sèries CV naixen amb l'objectiu de conjugar la promoció d'aquest esport amb l'aspecte de celebrar la seua competició en recinte tancat. Per a això, manté la mateixa estructura que els triatlons tradicionals: natació en piscina coberta i en unes reduïdes distàncies; ciclisme amb bicicleta estàtica/spinning en l'entorn indoor de la instal·lació i, finalment, carrera a peu que transcorrerà en un circuit extern annex a la instal·lació.

El “I Triatló Indoor Solidari Ciutat de Silla” es realitzarà sota una combinació de segments de temps i distància, en els quals es combinaran les tres disciplines. A causa del seu caràcter no competitiu, on no hi haurà classificacions, es presenta com una alternativa idònia per a tancar la fase de preparació prèvia a l'inici de la temporada de triatló, així com una còmoda i accessible presa de contacte per a aquells que encara no han debutat en el món dels esports combinats. Per a això, en aquesta prova es distribuiran els tres segments en 10 minuts de natació, 15 minuts de bicicleta i 2 quilòmetres de carrera a peu.

Per al correcte transcurs d'aquest “I Triatló Solidari Ciutat de Silla”, la inscripció està limitada a un total de 150 participants, els quals prendran part en la prova distribuïts en diferents eixides programades entre les 11:00h i la 13:00 hores del diumenge 24 de març.

A més, a causa de l'enfocament solidari de la prova, tots els participants i assistents podran col·laborar aportant aliments no peribles que aniran destinats a Càritas.

I Triatló Indoor Solidari Ciutat de Silla

Diumenge, 24 de març de 2013

D'11:00 a 13:30 hores

Piscina Coberta de Silla (Av. Alacant, s/n, 46460 Silla, València).

Més informació: www.triatlonindoor.es

Telèfon: 699706669

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167