Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL CLUB D'ATLETISME DE SILLA CAMPIÓ D'ESPANYA EN CADET
EL CLUB D'ATLETISME DE SILLA CAMPIÓ D'ESPANYA EN CADET
25/02/2013
EL CLUB D'ATLETISME DE SILLA CAMPIÓ D'ESPANYA EN CADET
Marina d'Or (Orpesa) va acollir el Campionat d'Espanya de Cross per Clubs
cadetes 1
cadetes 2
cadetes 3

El complex turístic de Marina d’Or (Orpesa) va acollir, per segon any consecutiu, el Campionat d'Espanya de Cross per Clubs. Tots els clubs més representatius de la nostra geografia, prèviament classificats en els seus respectius campionats autonòmics, es van donar cita en aquest bell complex per a disputar-se els llocs d'honor d'aquest campionat.

El Club Atletisme Silla es va proclamar Campió d'Espanya de la categoria cadet homes, en una carrera en què participaven els 53 millors clubs, i dins de cadascun d'ells els seus 6 millors representants, la qual cosa va fer que prengueren l'eixida  300 cadets.

Fa dos anys el Club Atletisme es va proclamar Campions d'Espanya en aquesta mateixa categoria, però en dones. Aquesta situació era molt difícil que es tornara a repetir, però és evident que el treball i la capacitat de sacrifici d'aquests xavals sempre acaba donant els seus fruits. També cal destacar el 7é lloc de les juvenils i l’11é de les júnior. 

El circuit s'ha desenvolupat a la zona denominada Platja Verda del conegut complex turístic. Ha sigut la primera vegada que la província de Castelló ha acollit aquest campionat en els seus 46 anys d'història, el qual ha sigut el més nombrós fins a la data (aproximadament 2.500 participants) de tots els que ha organitzat la Reial Federació Espanyola d'Atletisme.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167