Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > PRESENTACIÓ DEL CLUB BÀSQUET SILLA PER A LA TEMPORADA 2012-2013
PRESENTACIÓ DEL CLUB BÀSQUET SILLA PER A LA TEMPORADA 2012-2013
12/02/2013
PRESENTACIÓ DEL CLUB BÀSQUET SILLA PER A LA TEMPORADA 2012-2013
Es va tancar amb la disputa d'un partit de 1a Divisió Autonòmica Silla-Alcàsser
PRESENTACIO BASQUET 1
PRESENTACIO BASQUET 2
PRESENTACIO BASQUET 3
PRESENTACIO BASQUET 4
PRESENTACIO BASQUET 5
PRESENTACIO BASQUET 6
PRESENTACIO BASQUET 7
PRESENTACIO BASQUET 8
PRESENTACIO BASQUET 9
PRESENTACIO BASQUET 10

El pavelló municipal de Silla va acollir el passat diumenge de matí la presentació oficial del Club Bàsquet Silla per a la temporada 2012-2013. A les 10 hores va començar l'acte amb la presentació dels equips de bàsquet:

Prebenjamí Mixt 

Benjamí Mixt

Aleví

Infantil

Júnior Preferent 

Sènior Preferent

Sènior Autonòmic

Com a representació municipal, i donant suport a aquest acte esportiu, es van apropar al pavelló el regidor d’Esports, Marcos Zaragozá, acompanyat pel regidor de Règim Interior, Carlos Primo. Com cada any va tindre lloc la rifa de diversos articles donats per algunes entitats locals.

Després de les fotos oficials de cada equip (individuals i en conjunt), es va passar a disputar diversos partits. En primer lloc, es va realitzar un partidet dels xiquets que no entren en competició oficial i que tindran la seua estrena en aquest partit davant de tota l'afició del Club.  L'acte final de la presentació del club es va tancar a la fi del matí amb la disputa d'un partit de 1a Divisió Autonòmica de màxima rivalitat: Bàsquet Silla-Alcàsser.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167