Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > IVÁN RUIZ, NOU JUGADOR DEL SILLA CF
IVÁN RUIZ, NOU JUGADOR DEL SILLA CF
01/02/2013
IVÁN RUIZ, NOU JUGADOR DEL SILLA CF
El nou fitxatge del club siller arriba procedent de l´Utiel de Tercera

El Silla Club de Futbol, en el seu objectiu d'assegurar-se com més prompte millor la permanència en Preferent, confirma als seus socis i simpatitzants el fitxatge del davanter Iván Ruiz Maxia (25 de maig de 1988, Catarroja), que arriba procedent del C.D. Utiel de Tercera Divisió on va recalar amb la Lliga ja començada de la mà del seu ja exentrenador, Alfonso López Langa.

Es tracta d'un golejador nat format en el F.B.C.D. Catarroja fins a cadets i posteriorment, ja en edat juvenil, va estar en el E1 València–Paiporta, on va disputar dos promocions d'ascens a Lliga Nacional. Com a amateur, per motius primer d'estudi i més tard laborals ha militat en Segona Regional en l'Albal C.F. i en Primera Regional en la U.D. Paterna, conjunt amb el que la passada temporada va aconseguir l'envejable xifra de 25 gols i en la present campanya, fins a la seua incorporació a l'Utiel, havia marcat set tants en poc més de cinc partits disputats.

El fet d'estar prop de casa i els excel·lents informes que tenia de la nostra entitat, en quant a serietat, compromís i treball, ha resultat definitiu per a què el futbolista de Catarroja haja acceptat el repte de defendre l'elàstica sillera. Iván Ruiz, que ja ha estat esta setmana entrenant a les ordes del tècnic del primer equip, Manolo Castaño, firma en Silla amb la idea de respondre a base de gols la confiança que ha dipositat el club blanquet en la seua incorporació i de pas contribuir decisivament que el Silla C.F. escale llocs en la classificació del grup 3 de Preferent. D'altra banda, el Club també confirma oficialment que el jugador Rubén Blader Gutiérrez “Guti” ha causat baixa per a incorporar-se al Catarroja CF, equip que milita en Tercera Divisió.

Partit, diumenge als 12:00 hores

Castaño, si ho creu convenient, podria convocar este cap de setmana a Iván Ruiz, de cara al partit que li enfrontarà al segon classificat, el Benigànim. Encontre que es disputarà en el Vicent Morera en horari inhabitual en Silla, les 12:00 hores, al tindre que quadrar els horaris del camp siller durant tot el dissabte i el diumenge amb la celebració de multitud de partits de l'Escola del club de 1927, i en última instància volent evitar la Junta Directiva que l'atractiu Silla-Benigànim coincidisca amb el València-Barcelona del diumenge a la vesprada i no perjudicar el soci que té el passe d'ambdós clubs.

La bona relació existent en estos moments amb els dirigents de la U.D. Benigànim ha permés que l'entitat de la Vall d´Albaida haja entés i col·laborat en tot moment amb el Silla C.F. prèvia conversa telefònica d'ambdós presidents. Bona mostra d'això, va ser que el partit de la primera volta ja es va disputar a Benigànim un divendres a la nit. S'espera una molt bona resposta dels aficionats en la grada del Morera.


Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167