Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL SILLA INSTAL•LACIONS LÓPEZ TRIOMFA A L'HOTEL BALI
EL SILLA INSTAL•LACIONS LÓPEZ TRIOMFA A L'HOTEL BALI
10/12/2012
EL SILLA INSTAL•LACIONS LÓPEZ TRIOMFA A L'HOTEL BALI
Marcos García, Marc Ribera, Marc Carbonell i José García, destacats
ajedrez bali 1
ajedrez bali 2
ajedrez bali 3
ajedrez bali 4
ajedrez bali 5

Va acabar el Festival Internacional de l'hotel Bali de Benidorm amb una destacada actuació dels jugadors del Silla-Instal·lacions López. El Festival va comptar amb més de 1.500 jugadors de 40 països diferents i totes les províncies d'Espanya van estar representades.

El Club de Silla participà en quasi totes les categories i tornejos. En l'Obert Internacional, Marcos García Ramos va guanyar el premi al millor jugador de la Comunitat Valenciana. En aquesta categoria, Daniel Navarro liderava el torneig, però no va poder continuar-lo per malaltia.

En la categoria Internacional Sub-2000, amb més de 350 jugadors, Marc Ribera quedava en el lloc 24 i uns llocs darrere Carmelo Navarro. En els nocturns, José García Molina aconseguia quedar 6é en Sub-8 i Marc Ribera 3r en Sub-2000. En el gran torneig nacional sub-8 , Marc Carbonell Sancho quedà el 6é i José García Molina el 15é. En Sub-10 participà José Calabuig i en Sub-14 Adrián Costa Grau. Els dos van jugar un bon escacs.

El Silla-Instal·lacions López va aconseguir un èxit en general, una destacada actuació en aquest festival que és més fort que els campionats nacionals. Un altre èxit més de l'escola i el club que continua competint a un gran nivell nacional.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167