Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > JOSÉ CALABUIG DEL SILLA INSTAL•LACIONS LÓPEZ CAMPIÓ EN RENFE
JOSÉ CALABUIG DEL SILLA INSTAL•LACIONS LÓPEZ CAMPIÓ EN RENFE
21/11/2012
JOSÉ CALABUIG DEL SILLA INSTAL•LACIONS LÓPEZ CAMPIÓ EN RENFE
Bons resultats de José, Marc, Daniel, Cristian, Alberto i Hanna
ajedrez renfe noviembre 1
ajedrez renfe noviembre 2
ajedrez renfe noviembre 3
ajedrez renfe noviembre 4
ajedrez renfe noviembre 7
ajedrez renfe noviembre 8
ajedrez renfe noviembre4
ajedrez renfe noviembre 7

RENFE ha apostat pels escacs. El diumenge 18 de novembre, l'estació del Nord de València va reunir a més de 150 xiquets jugant als escacs. Un torneig que continuarà la setmana que ve a l'estació de Joaquín Pintor Sorolla.

El club EME de Silla-Instal·lacions López va presentar tres xiquets en aquest torneig, en la categoria sub-8. Marc Carbonell va quedar 6è i només va perdre contra el campió d'Espanya, Pablo Cubells.  Hanna Ceñera quedava dels primers, va ser en la categoria sub-10 en què el domini dels xiquets de Silla va ser excel·lent.

José Calabuig de l’EME de Silla, després de guanyar als quatre rivals es va proclamar campió davant de la mirada de centenars de viatgers, pares dels participants i xiquets presents, l'escola una altra vegada en el més alt. José Calabuig és la primera vegada que guanya un torneig i, de segur, que no serà l'última.

El dissabte l’EME de Silla-Instal·lacions López va disputar la final del Circuit Joc Net, en la categoria Sub-8. José García Molina va arreplegar la placa de Campió del Circuit; Marc Carbonell va quedar 3r en la prova final per darrere Alberto Guerrer i Raúl Martínez. En Sub-10, José Calabuig va ocupar el 6é i Cristià Martínez uns llocs més enrere.

Un altre gran cap de setmana en què l'Escola de Silla va ser la més llorejada. La setmana que ve, diumenge, tindrem dues grans cites. Alguns xiquets es desplaçaran a Sant Joan d'Alacant per jugar la primera prova del Circuit Campions de la Comunitat Valenciana i  la resta aniran a la segona prova de la RENFE a l'estació Pintor Sorolla de València.   

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167