Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL CLUB SIRENES CATARROJA HA TOCAT EL CEL A AUSTRÀLIA
EL CLUB SIRENES CATARROJA HA TOCAT EL CEL A AUSTRÀLIA
16/11/2012
EL CLUB SIRENES CATARROJA HA TOCAT EL CEL A AUSTRÀLIA
Durant el segon dia en el campionat del món a Austràlia els esportistes: han aconseguit el Subcampionat del Món Relleu
Subcampeones Mundo en relevos4
Subcampeones Mundo en relevos
Subcampeones Mundo en relevos2
Subcampeones Mundo en relevos3

Gran dia per a l'equip del Club Sirenes Catarroja i els seus esportistes. Durant el segon dia en el campionat del món a Adelaide (Austràlia) els esportistes: Mario Villarroya, Hugo Saez, Álvaro Sáez i Javier García han aconseguit el Subcampionat del Món Relleu 4 X 25 Arrossegament Maniquí sense Aletes, amb un temps d'1.13.64, i nou rècord d'Espanya.

A més d'aquest magnífic resultat, Marisa Martínez Ramos ha aconseguit un magnífic 8é en 100 combinada júnior (final A), Hugo Sáez Perales 12é (final B) i 12é (final B), el mateix equip en el relleu 4 x 50 obstacles.

L'equip va començar aquesta aventura fa ja més d'un any, encara que en realitat és tota una vida dedicada a l'esport perseguint un somni que aquests dies s'ha fet realitat.

Són un grup d'esportistes que des de xicotets han anat complint les seues metes junts, tant en campionats nacionals com internacionals, encara que els faltava una medalla en un campionat del món. Han hagut de viatjar molt lluny, a Austràlia, el bressol del salvament, amb molts sacrificis, per a poder aconseguir-ho.

Enhorabona a tots els que formen aquest grup i anime a tots per a seguir, durant els dies que queden, amb la mateixa il·lusió i motivació.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167