Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > SATISFACTÒRIA PARTICIPACIÒ DEL CLUB ATLETISME SILLA A ATAPUERCA
SATISFACTÒRIA PARTICIPACIÒ DEL CLUB ATLETISME SILLA A ATAPUERCA
12/11/2012
SATISFACTÒRIA PARTICIPACIÒ DEL CLUB ATLETISME SILLA A ATAPUERCA
Antonio Criado vencedor en cadets

El Cross d’Atapuerca ha batut enguany, en la seua novena edició, el seu propi rècord d'inscripció aconseguit l'any passat. La prova burgalesa, que es va disputar ahir diumenge, 11 de novembre, a les 10 hores, al circuit del Parc Arqueològic, va tancar el termini d'inscripció amb un total de 4.078 atletes.

Tan bona ha sigut la resposta del món de l'atletisme davant de la crida a la participació realitzada per l'Institut Provincial per a l'Esport i la Joventut de la Diputació de Burgos, que l'organització s’ha vist obligada a tancar abans d'hora la inscripció.

Més que satisfactòria es pot considerar la participació dels representants  del Club Atletisme Silla en el que es considera el millor cross del món. Enguany, gràcies a la prestigiosa i  nombrosa participació, s'ha tornat a referendar que tornarà a ser el millor Club de la temporada.

Els nostres atletes més representatius a Atapuerca (Burgos) han sigut Antonio Criado, vencedor de la categoria cadet, acompanyat en aquesta categoria per Javier Domingo 7é classificat i Miguel Gómez 9é. Açò ens indica el potencial d'aquest equip Cadet que enguany s'encamina a lluitar pel pòdium en el Campionat d'Espanya. Cristina García va ser la més destacada en dones ja que va aconseguir el 12é lloc de la categoria Juvenil.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167