Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > VICENTE CALVO ALFONSO, CAMPIÓ DEL TROFEU «FESTES DE SILLA 9 D'OCTUBRE»
VICENTE CALVO ALFONSO, CAMPIÓ DEL TROFEU «FESTES DE SILLA 9 D'OCTUBRE»
15/10/2012
VICENTE CALVO ALFONSO, CAMPIÓ DEL TROFEU «FESTES DE SILLA 9 D'OCTUBRE»
José García Molina i Marc Carbonell, els millors xiquets
ajedrez octubre 15 1
ajedrez octubre 15 2
ajedrez octubre 15 3
ajedrez octubre 15 4
ajedrez octubre 15 5
ajedrez octubre 15

Ahir diumenge es va disputar el tradicional torneig d'escacs «Festes de Silla 9 d'Octubre». Aquest torneig se celebra des de 1990 de manera seguida, alguns anys per equips i altres individualment.

El Casal Jove va donar cabuda a grans i xicotets que van fer grans els escacs. El torneig va arrancar puntual amb bona participació. En la categoria absoluta va ser un mà a mà entre Vicente Calvo i José Antonio García. La partida que els va enfrontar a ambdós va deparar en la victòria de Vicente Calvo, qui es va proclamar campió en solitari del torneig.

En les categories infantils hi van haver moltes sorpreses, però la major de totes va ser José García Molina que, amb 7 anys, va guanyar 4 partides i va ser el millor xiquet del torneig per davant, fins i tot, d'alguns adults i va arreplegar el premi de la seua categoria Sub-7. El xiquet Marc Carbonell va quedar campió Sub-9 amb 3 partides guanyades; en Sub-11 va quedar José Calabuig amb 2 partides guanyades i unes taules.  Amb idèntica puntuació va quedar el campió Sub-14, Adrián Costa Grau. Al final del torneig, va tindre lloc el lliurament de trofeus i medalles als premiats.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167