Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL SILLA CLUB DE FUTBOL INFORMA
EL SILLA CLUB DE FUTBOL INFORMA
02/10/2012
EL SILLA CLUB DE FUTBOL INFORMA
Als seus socis i simpatitzants que ha arribat a un acord amb la Societat Esportiva de Sueca

El Silla Club de Futbol informa els seus socis i simpatitzants en general que ha arribat a un acord amb la Societat Esportiva de Sueca per establir un preu especial de 5 € en taquilla per als dos partits de lliga que enfrontaran els dos equips en el campionat del grup 3 de la Regional Preferent. El cost habitual de l’entrada, tant a Sueca com a Silla per als no socis, és de 8€ però, gràcies a les excel·lents relacions institucionals que mantenim les dues entitats, hi haurà una rebaixa de 3€ per als seguidors que es desplacen a Sueca a presenciar l’encontre que es disputarà el proper diumenge 7 d’octubre, a les 17.00 hores, al Camp de l’Infantil. Al Silla Club de Futbol farem el mateix en el partit de la segona volta que se celebrarà al Vicent Morera.

 

La Junta Directiva del Silla Club de Futbol volem aprofitar aquest escrit per agrair als nostres aficionats el suport tan important que ens estan donant, amb la seua extraordinària resposta dins de la campanya de socis i la seua fidel presència en els partits de lliga disputats fins ara, la qual cosa és digna de reconeixement per part de tots els components d’aquest club. Aquest alé dels nostres socis i simpatitzants ens dóna encara més forces per continuar en el nostre projecte esportiu i social sense oblidar-nos dels 300 xiquets matriculats fins ara a l’Escola de Futbol Base del Silla CF que són l’orgull de la nostra entitat.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167