Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > DANIEL NAVARRO, CAMPIÓ EN L'OPEN DE BARBERÀ DEL VALLÈS
DANIEL NAVARRO, CAMPIÓ  EN L'OPEN DE BARBERÀ DEL VALLÈS
13/07/2012
DANIEL NAVARRO, CAMPIÓ EN L'OPEN DE BARBERÀ DEL VALLÈS
Va realitzar un excel·lent torneig aconseguint una performance de 2.486 punts

El Club d'Escacs de Silla no para d'acudir a tornejos. Aquesta vegada va ser Daniel Navarro que, en la seua preparació per al campionat d'Espanya sub-18, va participar a l’Open  de Barberà del Vallès.

Daniel Navarro va quedar campió de la seua categoria i va realitzar un excel·lent torneig aconseguint una performance de 2.486 punts.  Daniel amb aquest resultat s'acosta a aconseguir el títol de Mestre Internacional d'Escacs, que és l'equivalent en escacs a una carrera de medicina, per exemple.

Ell estudia i no té dedicació exclusiva a aquest joc, però els rivals a qui s'ha enfrontat sí. S'ha imposat al fort Gran Mestre Francés, Fabien Libiszewski, al MI de Cuba , Orelvis Pérez, i va aconseguir taules amb els mestres internacionals, Robert Aloma de Catalunya i Roberto Carlos Gómez  Ledo de Cuba. En el lliurament de premis, el nom de Silla com sempre en el més alt. Felicitem Daniel per l'èxit aconseguit i li desitgem molta sort en el campionat d'Espanya Sub-18 que se celebrarà pròximament a Salobreña (Granada).

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167