Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL SILLA CF TRAU LA CAMPANYA DE SOCIS: “30 € X 2 FEM HISTÒRIA”
EL SILLA CF TRAU LA CAMPANYA DE SOCIS: “30 € X 2 FEM HISTÒRIA”
05/07/2012
EL SILLA CF TRAU LA CAMPANYA DE SOCIS: “30 € X 2 FEM HISTÒRIA”
L'entitat sillera compleix enguany el seu 85 aniversari fundacional

El Silla Club de Futbol ha posat en marxa la campanya de socis per a la nova temporada, tant per a les habituals renovacions anuals d’aquells que ja són socis com per a inscriure noves altes. Sota el títol de campanya: “30 € x 2 FEM HISTÒRIA” el club blanc trau a la venda els carnets al preu únic de 30 € amb l’avantatge com a reclam per a l’afició sillera que aquest passe serà vàlid per a tota la temporada 2012/13, tant per als encontres de Lliga del Silla CF, que jugarà a la categoria de Preferent després de proclamar-se campió, com del filial, que també ha ascendit esportivament a Primera Regional.

La Junta Directiva del Silla CF ha decidit prendre la mesura popular de no pujar excessivament el preu del carnet, només 10 € respecte a l’any passat, tot i que els dos equips amateurs de l’entitat del Vicent Morera competiran en categories superiors on les despeses econòmiques també són majors.

Però en el Silla són conscients de la situació econòmica que s’està patint en aquests moments i, com assenyala el màxim mandatari del club esportiu degà del nostre poble: “Hem cregut convenient facilitar econòmicament que els aficionats continuen sent socis i no es perden una temporada històrica amb el Silla jugant en Preferent, després de 7 anys sense fer-ho, i el segon equip, el Silla B, en Primera Regional. Som sabedors que sacrificarem una part important del pressupost, però hem tingut molt d’interés a premiar la fidelitat i el suport que ens donà l’afició per ascendir de categoria ja que pocs clubs poden gaudir com fem en el Silla de tindre més de 600 socis numeraris en categoria regional”. 

L’entitat sillera compleix enguany el seu 85 aniversari fundacional i aquest esdeveniment també es veu reflectit als carnets i els cartells publicitaris del club.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167