Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > IKER BONILLO CONTINUA AMB ELS SEUS ÈXITS PER TOT ARREU
IKER BONILLO CONTINUA AMB ELS SEUS ÈXITS PER TOT ARREU
23/05/2012
IKER BONILLO CONTINUA AMB ELS SEUS ÈXITS PER TOT ARREU
Vencedor absolut en el trofeu La Caixa celebrat a la localitat castellonenca de les Alqueries
iker

El passat dissabte, el corredor siller Iker Bonillo es va proclamar vencedor absolut de les categories de principiant de primer i principiant de segon any, en el trofeu La Caixa celebrat a la localitat castellonenca de les Alqueries.

La carrera es va celebrar en un circuit dins de la localitat. El corredor de Silla va demostrar ser el més fort, ja que va llançar el seu atac en la primera volta, mesurant les forces fins a arribar a la línia de meta en primer joc, destacat dels altres corredors.

El xiquet va comentar: "Em sent molt content, perquè aquesta victòria en una categoria per damunt de la meua, em dóna força de cara a l’autonòmic i a les carreres de l’interprovincial."

Iker és el corredor amb més carreres guanyades aquesta temporada d’un total de 6 carreres en la seua categoria. També està liderant la challenguer de la Comunitat Valenciana. El corredor de Silla, que estudia al col·legi Verge dels Desemparats de nostra localitat, sap que açò és un esport molt sacrificat i difícil, i que per a ell és un joc en el qual gaudeix i cada any que passa i puja de categories s’adona que li agrada més.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167