Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > NOVA VICTÒRIA A SAX DEL CICLISTA DE SILLA IKER BONILLO MARTÍN
NOVA VICTÒRIA A SAX DEL CICLISTA DE SILLA IKER BONILLO MARTÍN
04/04/2012
NOVA VICTÒRIA A SAX DEL CICLISTA DE SILLA IKER BONILLO MARTÍN
Al Campionat Provincial de Ciclisme d'Alacant

El passat dissabte 31 de març, es va celebrar a la localitat alacantina de Sax la carrera pertanyent al Campionat Provincial de Ciclisme d'Alacant. El ciclista de Silla, Iker Bonillo, es va proclamar vencedor en la seua categoria en una carrera que es va celebrar sobre un circuit en pista. El siller va llançar un atac en la primera volta que no va poder seguir cap oponent. Açò va propiciar que arribara amb avantatge sobre els seus rivals.

Iker és natural de Silla i a la seua curta edat ja té en el seu palmarés un total de 43 victòries, 15 segons i 2 tercers, 2 challenguer de València, 1 títol autonòmic i un subcampionat guanyat en diverses comunitats autònomes. Sens dubte, una llista de títols molt àmplia atesa la seua curta edat.

Des d'agost del 2009, no s'ha quedat fóra de cap pòdium, és habitual que quede entre els 3 primers llocs. Quan li preguntem a què es vol dedicar, sens dubte respon que “m’agradaria ser un gran sprinter” i qualitats no li falten. Encara que sap que és un camí llarg i molt dur, ens comenta que “per a mi és un joc, també m'agrada jugar al futbol i sobretot nadar, encara que amb la bicicleta és quan més gaudisc”.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167